Over ons

Karacaer Administratie en Belastingen is een administratiekantoor in Ede gespecialiseerd in alle administratie- en belastingzaken voor het MKB. Ons kantoor bestaat uit een klein team van gemotiveerde medewerkers, waardoor we in staat zijn de lijnen kort te houden en efficiënt en effectief te werk kunnen gaan voor onze klanten. Enkele kernwoorden die ons kantoor goed omschrijven zijn integer, nauwkeurig, betrouwbaar, ondernemend, deskundig en meedenkend.

Zoekt u een boekhouder in de regio? Wij leveren diensten aan zowel ondernemers als particulieren. Onze doelgroep bestaat momenteel vooral uit het midden- en kleinbedrijf zoals horecabedrijven, winkeliers, handelsbedrijven en transportbedrijven. Dit zijn ondernemers waarbij de administratie een degelijke omvang heeft gekregen waardoor het uitbesteden van de administratie voordeliger is dan het zelf voeren of personeel aannemen.

De dienstverlening van Karacaer Administratie & Belastingen beperkt zich niet tot specifieke branches. In principe zijn wij elke ondernemer graag van dienst die zijn administratie wil uitbesteden, van ZZP'er tot middelgrote BV.